prvnacek_do_skoly

Opatření prodloužena do 11.dubna 2021

Dobrý den vážení zákonní zástupci.

Na stránkách školy a ve veřejné vývěsce zveřejňuji informace k provozu škol a školských zařízení platících od 27. 2. do 21. 3. 2021. (Na základě usnesení Vlády ČR jsou aktuální opatření prodloužena do 11.4. 2021.)
Přípravná třída, prvňáci a druháci zůstávají doma. První a druhé třídy přejdou na distanční výuky. Zákonným zástupcům prvňáků se ozve paní učitelka Pražáková a domluví s vámi postup výuky. Paní učitelka Králíková se připojí po zotavení. Druhákům se ozvou třídní učitelky prostřednictvím „školy OnLine“. Pro ostatní ročníky pokračuje distanční výuka.
Nezapomeňte dětem odhlásit obědy a svačiny. Sledujte stránky školy a školní emailovou poštu. Buďme trpěliví, děti si to zaslouží. Budeme-li důslední v dodržování opatření, vrátíme brzy děti do školy.
Ve škole je služba, která zajistí předávání potřebných materiálů a písemností. Na příchod služby vyčkejte před hlavním vchodem. Nezapomeňte na respirátor.

Předem děkuji za spolupráci.
Daniel Koblen, ŘŠ

Formulář OČR:

Žádost o ošetřovné při péči o dítě za kalendářní měsíc, ve kterém bylo uzavřeno výchovné zařízení (škola) či jeho část (cssz.cz)

Školní jídelna:

Nabízíme rodičům obědy pro žáky v krabičce pouze druhé jídlo. Zájemci si mohou objednat jídlo na celé období distanční výuky emailem na jidelna@zsbor.cz. Jídlo si mohou žáci nebo rodiče vyzvednout u zadního vchodu jídelny od 12:00 do 14:00.

Rozvrh od 1.3.2021