Lyžařský výcvikový kurz

Vážení rodiče,

I pro letošní školní rok jsme se rozhodli uspořádat a zorganizovat Lyžařský výcvikový kurz, jako další přínos rozvoje těla a ducha.

Lyžařský kurz pořádáme v týdenním celku (od PO – NE), a to v termínu od 6.2. – 12.2. 2023. Místo pro výcvik jsme zvolili Krušné hory – skiareál Klínovec. Ubytování bude zajištěno v penzionu v Božím Daru (přesun do areálu cca 800 m) v pokojích po 2 – 5 lůžkách. Bude zajištěno ubytování a plná penze – snídaně, obědy a večeře.

Přednost mají žáci 7. ročníků a dále jedinci z 8. ročníku, kteří se loňského kurzu neúčastnili. Pokud je kapacita ještě volná, dobíráme další zájemce z 8. tříd.

Celková částka kurzu se bude pohybovat okolo 6 000 Kč (čekáme na aktuální informace od provozovatele skiareálu vzhledem ke zvyšování cen za skipas).

Veškeré informace (seznam vybavení, výzbroje a výstroje) dostane natištěný každý účastník i s podrobným popisem dokumentace, formuláře pro potvrzení bezinfekčnosti a seřízení vázání.

Každý účastník MUSÍ MÍT seřízené lyže z odborného servisu (nestačí vlastní seřízení).

Pro tento termín doporučujeme zařídit připojištění účastníka pro případ způsobení nehody vlastní vinou nebo poškození majetku (škola jako taková má pojištění, které se ovšem nevztahuje na všechny případy).

Doporučujeme si pročíst všechny instrukce ke kurzu a při jakémkoliv dotazu se obrátit na kompetentní osoby – vedoucího kurzu.

Doporučujeme pro začátečníky vybavení půjčit přímo z půjčovny. Zásoby vybavení jsou ovšem limitovány určitým počtem, proto platí pravidlo – kdo dřív přijde, ten dřív jede z kopce …

S pozdravem, sportu ZDAR!

Aleš Komárek – vedoucí kurzu

veškeré informace a dotazy: komarek@zsbor.cz